ВСИЧКО ОТИВА ПО ДЯВОЛИТЕ, СКЪПА

Слоеве от многократно разливана бира и вълни от тестостерон се преплитат в микс от аромати, който седи в основата на спектакъла ВСИЧКО ОТИВА ПО ДЯВОЛИТЕ, СКЪПА, който ще бъде представен на 20 октомври от 19:30 ч. в Дом на културата “Борис Христов”.

Спектакълът е на английски език.

Билети в мрежата на Eventim  на цена от 10 лв.

Четри момчета по бельо и каубои размятат бутилки с бира на танцовия килим и попадат в серия от инфантилни ситуации, в които разкриват сходно незаинтересованост към всекидневието си, неглижирайки и омаловажавайки истинските ценности. В последствие тази енергия се излъчва и от певеца, който застава на сцената и изпява няколко селски парчета.

mrr_1047
© Marica Kolcheva

Канадският хореограф Фредерик Гравел оголва слой по слой образа на амерсканската мъжественост от Севера, като танцува и оглушително скача по сцената, имитирайки откъси от песни пред затаилата дъх публика. Гравел е мъж без скруполи, който разбива електрическата си китара в някоя от стените за пореден път, но и още в началото разкрива важни факти като защо трябва да мием чашите си от бира внимателно. Не без егоцентризъм и автореференции спектакълът се отдалечава от концептуалното изкуство чрез на моменти празните и невъобразими епизоди. Фредерик доказва на публиката, че спектакълът не достига до кулминация и става все по-зле, колкото повече продължава.

mrr_1050
© Marica Kolcheva