Чисто електричество в новото ни видео

Много сме щастливи с новото видео, което Стефан Чинов съдаде специално за тазгодишната ни визуална идентичност. Тук е и моментът да благодарим на всичките ни партньори през тази година:

Фестивалът се организира от Фондация ЕДНО за култура и изкуства с подкрепата на Община Пловдив и Фондация Америка за България, с генералното партньорство на Programista; и основното партньорство на Сосиете Женерал Експресбанк и Пътища Пловдив. Придвижваме сме благодарение на Ford by Moto-Pfohe.

Наши институционални партньори са: Конфедерация Швейцария чрез Фонд “Партньорство” (TF PF), Министерство на културата на Република България, Институт Сервантес, Посолство на Кралство Испания в България, Френски институт, Посолство на Франция в България, Чешки Център София, Министерство на културата на Чешка република, Посолството на Израел в България, Министерство на културата на Тайван и Международния фестивал за хореография в Сеул.

Благодарим също така на Star hotel и нашите партньори в отношение на рекламата на фестивала – Billboard и пловдивският Impress.

Фестивалът се организира в подкрепа на Пловдив – Европейска столица на културата 2019, награден е с приз за 2015/2016 от журито на Europe for Festivals Festival for Europe – EFFE и е горд член на IETM – International network for contemporary performing arts.